Beeld © Getty Images

Jessica Simpson belaagd door dierenactivisten

11 februari 2020 08:31

Een niet zo warm welkom voor de actrice in Los Angeles. Jessica Simpson (39) werd geïnterviewd naar aanleiding van haar autobiografie 'Open Book', die vorige week verscheen. Maar een groep dierenrechtenactivisten stak daar een stokje voor. 

"Jessica, stop met het dragen van bont"

Jessica wordt voor het oog van een handjevol fans geïnterviewd door Katherine Schwarzenegger, het oudste kind van acteur en politicus Arnold Schwarzenegger, als de menigte zich tegen haar keert. Terwijl ze ongeveer een kwartiertje aan het praten zijn over haar openhartige memories, staat uit het niets een groepje demonstranten op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson weigerde hoofdrol in The Notebook

Vanwege een tekort aan beveiliging duurt het een tijdje voordat er wordt ingegrepen, en blijft het gezelschap naar Jessica roepen dat ze moet stoppen met dieren pijn te doen.

Jessica zelf is duidelijk niet onder de indruk en blijft rustig zitten terwijl de activisten de zaal worden uitgezet. Even later is het echter wéér mis, als na een kwartiertje iemand in het publiek "Jessica, stop met het dragen van bont" schreeuwt. Wederom blijft de actrice rustig zitten waar ze zit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Jessica Simpson wil niks van haar biografie weten

De zangeres noemde het schrijven van haar autobiografie eerder de moeilijkste ervaring uit haar carrière. Toch heeft het haar ontzettend veel voldoening gegeven. Haar autobiografie ligt niet op het nachtkastje van haar ex-man, Nick Lachey (46). Tegenover Us Weekly verklaarde de zanger eerder dat hij geen woord heeft gelezen van het boek. De twee waren van 2002 tot 2006 getrouwd en in die tijd te zien in het realityprogramma Newlyweds. De zanger werd tijdens het gesprek vergezeld door zijn huidige vrouw Vanessa en zei: "We hebben het boek allebei niet gelezen en nee, ze heeft geen contact met ons opgenomen voordat ze het uitbracht."

Ook onthulde Jessica onder andere in haar boek dat ze de vrouwelijke hoofdrol in The Notebook had kunnen spelen, maar het aanbod afsloeg omdat er een seksscène in het script stond. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!