Beeld © Instagram @juliamekkes

Ex Dave Roelvink heeft groot nieuws te delen met haar volgers

11 februari 2020 11:34

Julia Mekkes (26) is klaar voor de volgende stap in haar leven: ze heeft een eigen huis(je) gekocht in Amsterdam. "Ik ben superblij dat het is gelukt en heb er heel erg veel zin in", deelt ze trots met haar 128.000 volgers op Instagram.

"Vanaf volgend weekend gaan we beginnen met slopen"

Julia, die geboren en getogen is in onze hoofdstad, vertelt in de post dat het een wat ouder optrekje is. Dat vindt ze alleen maar leuk, want ze kan haar stulpje volledig naar eigen smaak inrichten. De komende maanden slaat de strafadvocaat in opleiding flink aan het klussen; ze heeft plannen voor een nieuwe keuken, badkamer én vloer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Mekkes deelt eerlijk bericht over breuk Dave Roelvink

Fans van Julia hoeven geen minuut te missen van het spektakel, want de ex van de Roelvink-telg gaat de hele verbouwing vastleggen aan de hand van vlogs. "Vanaf volgend weekend gaan we beginnen met slopen en daarna omtoveren tot mijn eigen kleine paleisje."

Het vrolijke nieuws ontgaat ook Julia's bekende vriendinnen niet. Zo laat Laura Ponticorvo onder de post weten dat ze ontzettend blij voor haar is. Gwen van Poorten schrijft: "Wat lekker lieverd. Het is je zo gegund. Als je hulp nodig hebt met klussen let me know." Gwen kan dus binnenkort een telefoontje verwachten, denken we zo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Mekkes wist ex Dave Roelvink uit haar leven

Na drie jaar lief en leed gedeeld te hebben, barstte eind oktober de liefdesbubbel van Dave en Julia. Afgelopen zomer kocht het stel samen een huis en sprak Julia zelfs over kindjes:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!