Beeld © ANP

Dochter Daniëlle Oerlemans straalt in moeders trouwjurk

11 februari 2020 11:46

Daniëlle Oerlemans (46) blikt op Instagram met een aantal foto's terug op de mooiste dag van haar leven: 28 juni 2008, toen ze officieel mevrouw Oerlemans werd.

"Het moment dat je beseft dat je dochter straalt in jouw trouwjurk"

Hoewel Daniëlle na alle jaren vol liefdesgeluk haar trouwjurk niet meer past, zit hij haar dochter Fiene als gegoten. Op Instagram deelt ze het bijzondere moeder-dochtermoment. "Het moment dat je beseft dat je dochter straalt in jouw trouwjurk, maar hem zelf niet meer past”, schrijft ze bij de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een kijkje in de miljoenenvilla van Reinout en Daniëlle Oerlemans

Dicht of niet, Quinty Trustfull vindt de collage van hen samen prachtig. "Wat een beeld van een jurk nog steeds. Je dochters kunnen daar later gewoon echt in trouwen", reageert ze enthousiast. Ook Winston Gerschtanowitz, Jetteke van Lexmond, Lucy Woesthoff en zelfs hotelerfgename Paris Hilton laten een reactie achter.

Even later deelt de vrouw van Reinout ook nog een kiekje uit 2008, toen de jurk nog dicht ging. Haar bekende collega's vinden haar op alle twee de foto's even stralend. "Knapperd!", schrijft Leco van Zadelhoff. Edwin Smulders noemt Reinout en Daniëlle een "stunning" paar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daniëlle Oerlemans vraagt aandacht voor doodgeboren kindje

Daniëlle, Reinout en hun kroost verruilden Nederland in 2014 voor het zonovergoten Hollywood. Het gezin bestaat naast Fiene nog uit Katelyn (10), Thijmen (18) en Benjamin (13).

Dat de Oerlemansjes goed in de slappe was zitten, is geen groot geheim. Afgelopen voorjaar ging de familie op een spectaculaire springbreak-trip, waar wij van konden meegenieten:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!