Beeld © YouTube-kanaal Bibi Breijman

Dochtertje Bibi en Waylon steelt show in Bibi's nieuwe vlog

11 februari 2020 15:00

Het dochtertje van Bibi Breijman (28) en Waylon (39) heeft maar liefst twaalf opa's en oma's, zo vertelt de voormalig 'Oh Oh Cherso'-ster in haar nieuwste vlog. Al die opa's en oma's komen samen voor een etentje met hun kleinkind, maar Teddy heeft meer oog voor iets anders.

"Die gaat het toneel op en geintjes maken"

Bibi weet dat ze in haar handjes mag knijpen dat ze nog al haar opa en oma's heeft, vertelt ze in de vlog. Om daar bij stil te staan, heeft de YouTube-ster besloten iedereen samen te brengen - en dat bijzondere moment vast te leggen. Zowel haar ouders als grootouders zijn opnieuw getrouwd, dus dat levert one big happy family in één ruimte op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon verrast dochtertje Teddy met eerste auto

Van foto's maken krijg je honger en daarom wordt besloten om meteen een vorkje te prikken. Teddy is echter meer bezig met de muziek op de achtergrond dan met het eten. Van wie zou ze het toch hebben..?

Het meisje wiegt alle kanten op in haar stoel en weet alle aandacht op zich te vestigen door druk met een blaadje te gaan zwaaien. "Ik denk dat ze later cabaretier wordt", oppert iemand als het gezelschap even later weer thuis is. "Die gaat het toneel op en geintjes maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman: 'Ik kreeg mijn burn-out door Waylon'

Van een vreemde heeft ze het niet, want Waylon reist momenteel ook het hele land door. De zanger staat sinds september met My Heroes Have Always Been Cowboys in het theater. De show gaat over zijn jeugd, het jaar dat hij doorbracht bij de Amerikaanse countryzanger Waylon Jennings en de rouwperiode na diens dood. Ook blikt Waylon terug op andere persoonlijke zaken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!