Davina Michelle Beeld © ANP

Davina Michelle heeft baby fever: 'Voel ik aan alles'

11 februari 2020 17:02

Het moederschap kan niet snel genoeg komen voor Davina Michelle (24). De 'Hoe het danst'-zangeres vertelt in 'Beau Monde' dat ze 'altijd het gevoel had dat ik gemáákt ben om moeder te worden' - al ziet die droom er tegenwoordig anders uit doordat ze nu bekend is.

"Dat is mijn eerste levensdoel"

"Dat voel ik aan alles. Dat is mijn eerste levensdoel", vertelt Davina over haar drang om uiteindelijk moeder te worden aan Beau Monde. Het is altijd haar droom geweest om een kindje te krijgen én verloskundige te worden, totdat die werd vervangen omdat ze zangeres werd. "Ik had altijd in mijn hoofd dat ik zoals mijn ouders zou worden. Dat was mijn ideaalbeeld. Maar die shit gaat heel anders worden", legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle bekroond tot Zangeres van het Jaar

Ook doet Davina een boekje open over haar huidige relatie. "Ik heb sinds drie jaar een relatie met Sebastiaan, een van de jongens uit mijn productieteam", vertelt ze. "De vonk sloeg over toen we aan het werk waren. We wonen nu samen en dat gaat erg goed." Ze viel als een blok voor hem. "Sebas is een echte man. Hij is stoer en sterk, beschermt me. Dat vind ik aantrekkelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle bang succesjaar niet te kunnen evenaren

Ondanks haar openhartige uitspraken wil Davina niet teveel kwijt over haar privéleven: "Mijn liefdesleven houd ik graag op de achtergrond." De zangeres vindt het onnodig om het over haar relatie te hebben en snapt niet dat mensen het boeiend vinden. "Ik lees wel eens: 'Artiest X heeft een nieuwe liefde!' Ik denk dan vooral: wat interesseert mij dat nou? (...) En persoonlijk vind ik het niet zo chic om daarmee te koop te lopen. Ik ben in de eerste plaats muzikant. En natuurlijk hoort het er deels bij: als je BN’er wordt, vinden mensen je privéleven ook interessant. Maar het heet niet voor niks een privéleven, toch?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle zingt titelsong van Der Bachelor

In haar werkleven gaat het ook meer dan goed. In de video hieronder wordt Davina om een bijzondere prestatie geëerd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!