Beeld © Getty Images/Instagram @jonboytattoo

Bizarre trend: sterren zetten massaal gezichtstattoo

12 februari 2020 17:14

Wereldster Post Malone (24) mag zich tegenwoordig ook trendsetter noemen. De tekeningen op zijn gezicht blijken namelijk een inspiratie voor vele andere artiesten. Justin Bieber (25), Chris Brown (30), Presley Gerber (20) en een hoop anderen zijn hem inmiddels gevolgd.

De fans van Presley Gerber waren afgelopen weekend in alle staten nadat ze zijn nieuwe gezichtstattoo hadden gespot. De zoon van Cindy Crawford heeft het woord 'onbegrepen' onder zijn oog laten zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Cindy Crawford zwaar onder vuur door gezichtstattoo

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber: ‘Een huwelijk is hard werken’

Justin Bieber liet het bij een klein kruisje onder zijn oog, maar Amber Rose heeft flink uitgepakt met lekker vol gekladderd voorhoofd.  Aaron Carter en Post Malone spannen toch wel echt de kroon, want bij hen zijn er meer tattoos's dan huid te zien in het gezicht. En Chris Brown kon natuurlijk niet achterblijven, hij onthulde uit het niets dat hij een sneaker op zijn hoofd heeft laten tatoeëren. 

Hartstikke hip natuurlijk, maar eigenlijk hebben Mike Tyson en de vele rappers de trend al veel eerder gezet. Maar goed, zoals elke trend... alles komt gelukkig altijd wel weer een keer terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Rose ondergaat liposuctie zes weken na bevalling

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter neemt een pauze van sociale media

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Post Malone in 2019 meest beluisterde artiest via Spotify

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Brown laat sneaker op gezicht tatoeëren

Ook bij Nederlandse artiesten is het blijkbaar trendy om een tatoeage te laten zetten. In ons kikkerlandje gaat zanger Nielson voorop, ter ere van zijn hitsingle IJskoud. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!