Jennifer Aniston Beeld © Getty Images

Jennifer Aniston in het zonnetje gezet door Friends-collega's

12 februari 2020 18:15

Als het op 'friends' aankomt, heeft Jennifer Aniston zeker geen tekort. De actrice viert vandaag haar 51ste verjaardag en wordt flink in het zonnetje gezet door haar oud-'Friends'-collega's. Ook een nieuwe steamy fotoshoot levert haar behoorlijk wat complimenten op.

"Hoe hard je ook probeert, er is maar één Jennifer"

Je zult het haast niet geloven als je haar ziet, maar Jennifer Aniston is écht 51 jaar jong. Die mijlpaal wordt aangepakt om de actrice eens lekker in het zonnetje te zetten. Vooral haar Friends-collega's grijpen hun kans en knallen social media vol met odes en eerbetonen aan hun goede vriendin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston ziet kinderen in haar toekomst

"Hoe hard je ook probeert, er is maar één Jennifer", meldt vriendin Courteney Cox. Lisa Kudrow snapt Instagram nog niet helemaal, maar weet haar boodschap wel over te brengen: "Altijd prachtig en wordt ook maar mooier." Matthew Perry mag dan pas nét op social media zitten, maar pakt ook zijn momentje om haar te feliciteren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het knettert tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston heeft geen ambitie om influencer te worden

Jennifer straalt als nooit tevoren op de cover van het tijdschrift Interview. En ook dat weet veel los te maken bij haar fans en vrienden. "Holy wauw, je bent vanbinnen en buiten zo mooi", aldus Drew Barrymore. "Je ziet er geweldig uit", vindt Mariah Carey. "De heetste vrouw ooit", meldt Gwyneth Paltrow. Haar volgers zijn verder in vol ongeloof dat ze de 51 heeft aangetikt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt en Jennifer Aniston samen op party Golden Globes gespot

Het is al jaren duidelijk dat Jennifer de koningin van televisie is, maar tegenwoordig doet ze het ook goed op streamingdiensten. Bekijk de video hieronder over haar nieuwe Apple TV-show The Morning Show

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!