Beeld © ANP

Snoop Dogg zegt sorry tegen Gayle King

13 februari 2020 01:15

Nadat hij een pittig gesprekje met zijn moeder had gehad, besloot Snoop Dogg (48) via een Instagramvideo zijn excuses te maken aan Gayle King (65). "Als je iets verkeerd doet, moet je dat recht zetten," aldus de rapper.

"Ik wil sorry zeggen voor de taal die ik toen heb uitgeslagen"

"Gayle King, ik heb je publiekelijk aan de schandpaal genageld op een verkeerde manier. Ik was boos omdat je vragen over Kobe Bryant stelde, waardoor ik emotioneel reageerde. Ik wil sorry zeggen voor de taal die ik toen heb uitgeslagen en ik je voor van alles en nog wat uitmaakte. Dat was respectloos," aldus Snoop.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Snoop Dogg tovert hits om als slaapliedjes

"Ik had het gevoel Kobe te moeten verdedigen omdat hij dat zelf niet meer kon. Er zijn veel mensen die van mij houden en tegen me op kijken en tegen hen wil ik graag zeggen dat je fouten kunt goed maken. Pak je verantwoordelijkheid en zeg dat je verkeerd zat. Dus het spijt me. Ik hoop dat we privé even met elkaar kunnen spreken. Een fijne dag nog."

King haalde zich de woede van Snoop, maar ook vele Kobe Bryant fans op de hals, toen ze in een interview met Lisa Leslie over de overleden basketballer vroeg of zijn nalatenschap niet besmet was door het feit dat hij in 2003 ervan beschuldigd werd een dame aangerand te hebben. Volgens Snoop was het ongepast om hier zo snel na zijn dood over te beginnen, met name omdat Bryant uiteindelijk niet veroordeeld werd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Snoop Dogg viert 25-jarig jubileum in Ziggo Dome

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!