Beeld © ANP

Mooie beelden: Yolanthe en Xess Xava herdenken samen haar vader

13 februari 2020 11:09

De vader van Yolanthe Cabau (34), Xavier, overleed in 2007. Sindsdien is ze uiteraard nog iedere dag even in gedachten bij hem. Op Instagram deelt Yolanthe twee video's waarin te zien is dat ze haar vader herdenkt. De kleine Xess Xava (4) is er ook bij om zijn opa, die hij nooit gekend heeft, te herdenken.

"Mijn papa, jouw opa, bedankt jou nu"

Op de beelden zien we Yolanthe en haar zoontje in een soort kapelletje, waar de herdenkingsplaats van haar vader is gemaakt. Xess Xava steekt wat kaarsjes aan, ter nagedachtenis aan zijn opa. "Mijn papa, jouw opa, bedankt jou nu dat je mooie kaarsjes aan hebt gestoken", legt Yolanthe haar zoontje uit. "Ja", antwoordt Xess Xava daarop. "En bedankt voor de bloemetjes", vult Yolanthe aan.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Yolanthe Cabau begint het nieuwe jaar met vrolijk nieuws

Als de kaarsjes zijn aangestoken en bij de herdenkingsplaats zijn geplaatst, is het tijd voor Yolanthe en Xess Xava om weer te gaan. "Tot de volgende keer, opa", zegt het jochie daarbij.

Op de video reageren mensen louter positief. "Echt zo lief hoe hij alles vertelt en beleeft. Mooi mannetje", zegt iemand. Een ander bedankt Yolanthe voor het delen van deze beelden. "Wat een mooi en lief zoontje heb jij toch, Yolanthe. Alle goeds voor jullie beiden en bedankt dat wij mogen meekijken naar dit bijzondere filmpje."

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe houdt nog altijd zielsveel van familie Sneijder

2019 was geen makkelijk jaar voor de presentatrice en actrice. In RTL Boulevard vertelde ze over deze moeilijke tijd.

Yolanthe: '2019 was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven'

01:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!