Beeld © Getty Images

Blac Chyna: 'Ik heb Rob Kardashian niet geprobeerd te wurgen'

13 februari 2020 11:44

Er zijn ruzies die al zo lang spelen dat we eigenlijk al niet meer beter weten dan dat ze er zijn. De ruzie tussen rapper Blac Chyna (31) en haar ex Rob Kardashian (32) is er zo een. Al sinds 2016 liggen de twee met elkaar in de clinch en de beschuldigingen gaan over en weer. Rob is in 2017 naar de rechter gestapt omdat hij beweert dat zijn toenmalige vriendin geprobeerd heeft om hem te wurgen met een iPhone-oplader. “Niets van waar”, zo claimt Angela, zoals de rapper eigenlijk heet.

"De enige pijn die Rob zou voelen zou komen van een gebroken hart"

Het stel was tot eind 2016 dolgelukkig met elkaar en kregen in november van dat jaar zelfs een dochtertje, Dream. Een maand na de komst van de kleine spruit liep het allemaal uit de hand. Volgens Rob was Blac Chyna compleet van de kaart en onder invloed van alcohol en drugs. Volgens de Kardashian zou zijn vriendin hem hebben proberen te wurgen met een iPhone-oplader en hem meermaals hebben geslagen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Kardashian en Blac Chyna nog altijd in vechtscheiding

Enkele dagen na het voorval leek het weer helemaal koek en ei te zijn tussen de twee, maar in februari 2017 besloten ze toch uit elkaar te gaan. Blac Chyna is nu zelf ook naar de rechter gestapt omdat ze alle zaken tegen haar uit de weg geruimd wil hebben. Hiervoor heeft ze nieuwe documenten aangeleverd en zoals dat gaat in Amerika, komen die in handen van entertainmentsite TMZ.

In deze documenten staat dat Rob de ruzie ‘onwijs aan het overdrijven’ is. "De enige pijn die Rob zou voelen zou komen van een gebroken hart", zo valt er te lezen. Chyna wil alleen maar dat de door Rob aangespannen zaak wordt afgewezen. De man is immers 'niet gewond geraakt', aldus de rapper.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner maakt Blac Chyna boos met Kobe Bryant-eerbetoon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!