Beeld © ANP

Zo zit het echt met die 'ruzie' tussen de StukTV-jongens

13 februari 2020 14:03

Ophef alom: Stefan Jurriëns (27) kondigde een tijd geleden aan een break te nemen van zijn werk bij het populaire YouTube-kanaal StukTV, maar keert opeens terug met een 'disstrack' over collega Giel de Winter (29). Wat is er loos?

Giel, Stefan en Thomas hebben enorme successen geboekt met StukTV. Het drietal maakte prankfilmpjes, webseries en allerlei andere content. Het werd Stefan allemaal te veel, liet hij afgelopen november weten. De social media-ster kondigde aan een break te nemen. Maar inmiddels lijkt hij helemaal terug te zijn. Naast de disstrack (een lied waarin de spot gedreven wordt met iemand anders, vooral gebezigd door rappers) over Giel, plaatst hij op Instagram een aantal foto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stefan Jurriens stopt tijdelijk met StukTV

Maar geen paniek: het blijkt om een grap te gaan waarmee Stefan zijn terugkeer bij StukTV aankondigt. Onder Stefans Instagram-post over de disstrack plaatst Giel een aantal hartjes en een welgemeend 'HAHAHAHA', dus we weten ook meteen dat die er geen aanstoot aan neemt.

Talpa bevestigt tegenover RTL Boulevard daarnaast dat Stefan weer gaat filmen en presenteren voor het programma. Het is overigens niet de eerste keer dat Stefan zo'n nummertje schrijft over zijn StukTV-maatjes. Thomas was al eerder de dupe van een disstrack.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas, #BOOS en StukTV strijden voor nieuwe Televizier-Ster

In de video hieronder vierde StukTV zijn vijfjarig jubileum.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!