Beeld © ANP

Yolanthe reageert op geruchten over relatie met miljardair

13 februari 2020 14:22

Eén van de meest spannende geruchten in showbizzland momenteel is dat Yolanthe Cabau (34) weer verliefd zou zijn. De presentatrice zou het meer dan gezellig hebben met de Nederlandse miljardair Robert van der Wallen (53).

"Terwijl ik zelf nergens vanaf weet"

Via haar Instagram Stories lijkt Yolanthe nu te reageren op dit gerucht. "Interessant wanneer mensen en/of media claimen dat ze dingen weten over mijn persoonlijke leven, terwijl ik zelf nergens vanaf weet", schrijft de brunette. Weekblad Story schreef eerder dat meerdere bronnen, onder wie bekenden van Yolanthe, hebben bevestigd dat zij en Robert het meer dan gezellig hebben.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Mooie beelden: Yolanthe en Xess Xava herdenken samen haar vader

In maart 2019 ging er een grote schokgolf door de showbizzwereld toen Yolanthe en Wesley Sneijder (35) aankondigden uit elkaar te gaan. De presentatrice en de voetballer kregen in 2009 een relatie. Ze trouwden een jaar later, in Italië. In 2015 werden ze de trotse ouders van zoontje Xess Xava.

2019 was allesbehalve een makkelijk jaar voor Yolanthe. In onderstaande video vertelt ze meer over de moeilijke periode die ze heeft doorgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaap Reesema 'fysiek klote' door kritiek Yolanthe-opmerkingen

Yolanthe: '2019 was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven'

01:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!