#Couplegoals met Donny en Janice Beeld © RTL Boulevard

Janice Blok twijfelde over relatie met Donny Roelvink

14 februari 2020 13:36

Donny Roelvink (22) en Janice Blok (28) zijn sinds vorig jaar helemaal happy in love. De twee tortelduifjes vertellen in de online videoserie '#Couplegoals' dat dat helemaal niet zo vanzelfsprekend was. Janice twijfelde namelijk over een relatie met Donny.

"Ik twijfelde aan het begin heel erg"

"Ik twijfelde aan het begin heel erg", vertrouwt ze RTL Boulevard toe. De grote boosdoener was voor haar het leeftijdsverschil. Toen Donny en Janice elkaar leerden kennen, was hij 21 en zij 28. De Roelvink-telg zag er geen probleem in. "Toen zei hij gewoon: 'Oké, laat het mij maar weten als je niet meer twijfelt.'" Janice liet haar liefje nog een paar weken bungelen. "Uiteindelijk heb je mijn ouders ontmoet en dat ging ook allemaal goed. Toen heb ik gezegd: 'Ik wil het proberen.'" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink vraagt vriendin 'ten huwelijk' in grappig filmpje

Ondertussen is het dik aan tussen de twee en is het tijd om mee te doen aan de love game van RTL Boulevard. In #Couplegoals beantwoorden Donny en Janice juicy vragen over hun relatie. Zo vertellen ze onder meer over hun kinderwens en hun trouwplannen.

#Couplegoals wordt een reeks video's waarin verschillende powerkoppels aan het woord komen. Je vindt de hele serie hier.

#Couplegoals

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!