#Couplegoals met Donny en Janice Beeld © RTL Boulevard

Donny Roelvink droomt van groot gezin met Janice Blok

16 februari 2020 17:04

Janice Blok wil vóór haar 30e moeder worden. Dat betekent dat zij en haar liefje Donny Roelvink (22) flink aan de bak moeten. Ze is namelijk 'al' 28. Een toekomst met kinderen komt dus als het goed is al dichtbij voor het sterrenkoppel.

"Ik denk serieus wel drie"

"Ik wil wel graag kinderen, maar wel graag op het moment dat hij er ook klaar voor is", legt Janice aan RTL Boulevard uit. Donny is een paar jaar jonger. "We hebben het besproken en hij zei: 'Over twee jaar vind ik het op zich wel prima.' Dus let's go!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink vertelt over depressieve periode

Het stel is er nog niet over uit hoeveel kinderen ze zouden willen. "Ik denk serieus wel drie", verklapt Donny. Janice wil daarentegen een even aantal kinderen. "Anders is er altijd eentje alleen. Dat wil je niet. Dan ga je naar een pretpark en dan moet ik met die ene in een achtbaan, omdat 'ie alleen is." Voor Donny is het geen probleem: "Dan wacht er toch gewoon eentje...?" Maar Janice is niet te overtuigen. "Eentje is altijd alleen. Die wordt gepest, die wordt buitengesloten."

Voor Donny is vier kinderen ook geen optie, omdat hij dat te druk vindt. Maar twee vindt 'ie dan weer te weinig. Uiteindelijk sluiten Janice en Donny tóch een compromis. "Oké, drie", besluiten ze samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink springt in de bres voor vriendinnetje

Donny en Janice doen mee aan de love game van RTL Boulevard. In #Couplegoals beantwoorden Donny en Janice juicy vragen over hun relatie. Zo vertellen ze onder meer over eventuele trouwplannen en waarom Janice twijfelde over een relatie.

#Couplegoals wordt een reeks video's waarin verschillende powerkoppels aan het woord komen. Je vindt de hele serie hier.

#Couplegoals

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!