Beeld © Getty Images

Blake Lively sinds moederschap stuk kieskeuriger

13 februari 2020 15:41

Niet alleen hun fans zijn geobsedeerd met het gezin van Blake Lively (32) en Ryan Reynolds (43), zelf krijgen ze er ook geen genoeg van. Het acteurskoppel heeft drie dochtertjes samen en Blake is helemaal in de wolken, vertelt ze aan 'E! News'.

"Ik ben helemaal weg van mijn kinderen"

Blake en Ryan hebben samen drie dochtertjes. James (5) en Inez (2) waren er al even en onlangs kregen de twee hun derde, wiens naam nog niet bekend is. De Gossip Girl-actrice heeft het er maar druk mee en vertelt aan E! News dat ze tegenwoordig een stuk selectiever is in welk werk ze wel en niet doet. "Ik moet er heel, heel, heel, heel verliefd op zijn", zegt ze over een potentiële klus. "Ik ben helemaal weg van mijn kinderen. Dus ja, het moet het echt waard zijn wil ik mijn tijd zonder hen doorbrengen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blake Lively is onherkenbaar door nieuwe look

Haar nieuwe film The Rhythm Section was het dus blijkbaar waard om haar dochtertjes even alleen voor te laten. Blake onderging meermaals een metamorfose voor haar rol, zoals te zien is op Instagram. In de film speelt ze Stephanie, een vrouw die haar familie verliest in een tragisch vliegtuigongeluk. Wanneer ze ontdekt dat het opzettelijk misging, gaat ze op oorlogspad. Ook Jude Law heeft een rol in de film. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blake Lively maakt man Ryan Reynolds wederom belachelijk

Ryan en Blake zijn niet de enige sterren die hun kinderen in het zonnetje zetten. Gert Verhulst gunt zijn dochter Marie alles en heeft zelfs zijn befaamde rol met hondje Samson aan haar overgedragen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!