Beeld © Instagram @sylviemeis

BN'ers genieten met volle teugen van Valentijnsdag

14 februari 2020 13:58

De dag van de liefde wordt groots gevierd door de grootste sterren van Nederland. Wie Instagram opent, stuit gelijk op allerlei liefdesverklaringen en zoetsappige berichtjes. De één is wat liever dan de ander, zoals Katja Schuurman (44) die haar tweede zwangerschap aankondigt op deze bijzondere dag.

"Ben jij mijn maatje voor het leven?"

Katja is helemaal in de wolken met haar Freek, maar ook met haar nieuwe baby. De presentatrice koos Valentijnsdag als de perfecte gelegenheid om haar twee zwangerschap aan de kondigen. Ze omschrijft het als het "mooiste Valentijnscadeau." Ook Daley Blind deelt zijn geluk met zijn gezinnetje. De voetballer plaatst een foto samen met zijn vrouw Candy Rae en hun pasgeboren spruit. Glennis Grace kan geluk ook niet op: "Je zult voor eeuwig mijn altijd zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk krijgen een kind

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daley Blind openhartig over pasgeboren zoontje

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en Glennis Grace weer dikke vrienden

André Hazes gooit het over een andere boeg en grijpt de gelegenheid aan om zijn vrienden de liefde te verklaren. Ook Sylvie Meis laat het bij een algemene viering van de dag, ondanks haar aanstaande huwelijk met Niclas Castello. "Hopelijk is jullie dag gevuld met liefde", wil ze voor haar volgers. Simon Keizer heeft de smaak al jaren te pakken met zijn AnneMarie. "Deze is wel 14 februari-proof, toch?", schrijft hij bij een 14 jaar oud kiekje met zijn lief. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique én Bridget op vakantie met André Hazes

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis druk aan het shoppen voor droombruiloft

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Simon Keizer in de wolken na terugkomst manlief

Wendy van Dijk heeft het ook hoog in haar bol. "Heb ik je al verteld hoeveel ik van je hou?", vraagt ze zich hardop af in haar ode aan manlief Eland Galjaard. Fajah Lourens spendeert Valentijnsdag in bed, blijkt uit haar Instagram-foto. Jaimie Vaes en Lil' Kleine hebben vandaag alleen maar oog voor elkaar. "Ben jij mijn maatje voor het leven?", wil Lío's mama van haar baby daddy weten. "Dan gaan we samen wat beleven. Dansen we rond, drinken we wijn. Ook als we stokdoof en gerimpeld zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Wendy van Dijk bereidt zich voor op rake klappen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens wil geen kinderen met nieuwe vriend

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine geeft godsvermogen uit tijdens shoppingtripje

Beste vriendinnen Chantal Janzen en Igoné Römer-de Jongh zetten hun partners even op de voorgrond. "I got you babe", aldus de presentatrice. Jessie Jazz Vuijk houdt wel van een romantisch momentje, maar haar vriend Kaj Gorgels is daar iets minder van. Met die reden kruipt ze in de huid van haar geliefde voor haar riedeltje over het samenzijn: "Lekker slavinkie van mij, ik wil met jou de hele wereld veroveren." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen en Igone Römer-de Jongh bespreken hun seksleven

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessie Jazz Vuijk over Kaj Gorgels: 'Hij is heel goed in bed'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink vraagt vriendin 'ten huwelijk' in grappig filmpje

Wie ook niet vies van elkaar is, zijn Donny Roelvink en zijn nieuwe vriendin Janice Blok. De twee beantwoorden allerlei vragen over hun relatie in #CoupleGoals, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!