Leontine Borsato Beeld © ANP

Leontine Borsato geeft eerste teken van leven na breuk

14 februari 2020 16:16

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Voor Marco (53) en Leontine (52) Borsato is deze dag iets minder feestelijk. Na het nieuws van hun breuk bleef het stil rond de twee, maar nu laat Leontine dan eindelijk van zich horen.

"Loslaten is het nieuwe verbinden"

Leontine deelt op Instagram een belangrijke boodschap met haar volgers: "Loslaten is het nieuwe verbinden." Het is absoluut geen toeval dat ze het op 14 februari plaatst. Ze schrijft bij haar post ook nog: "Vrolijke Valentijnsdag allemaal." De dag zal voor Leontine dit jaar iets minder vrolijk zijn.

Leontine wordt door haar volgers overladen met hartjes en likes. Iedereen steekt haar een hart onder de riem in deze moeilijke tijd. Ze wordt onder meer gesteund door haar showbizzvriendinnen Anouk Smulders, Kirsten Schilder en Laura Ponticorvo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco en Leontine Borsato overspoeld met liefde door BN'ers

Opvallend genoeg laat ze via haar bericht ook weten dat ze zich in Blaricum bevindt. Marco en Leontine hebben samen een miljoenenvilla in het Gooise plaatsje, maar het is nog maar de vraag wie hier mag blijven wonen. Er gaan geruchten dat Marco bij zijn moeder Mary in is getrokken.

De showbizzbreuk tussen Marco en Leontine houdt de gemoederen flink bezig. Over de reden van de scheiding wordt druk gespeculeerd. Zo zou de zanger nóg een affaire hebben gehad. Je ziet het allemaal in de video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Borsato: 'We hebben affaire achter ons gelaten'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!