Beeld © RTL/William Rutten

Ook Anouk heeft vervanger al gevonden voor TVOH

14 februari 2020 18:19

Jong geleerd, is oud gedaan. Anouk (44) neemt haar coachrol in 'The voice of Holland' natuurlijk heel serieus, maar af en toe kan er ook even gelachen worden. Dit keer is haar zoontje Sion erbij en maakt haar dag een stukje vrolijker.

"Zo lief!"

"Mijn baby", schrijft Anouk bij een schattige reeks foto's met haar zoontje Sion. Ze noemt hem zelfs "de mooiste." De jongen heeft de smaak overduidelijk te pakken en schittert in haar stoel op de set van The voice of Holland. De zangeres krijgt bakken met liefde over zich heen door de lieve kiekjes. "In de armen van een engel", aldus TVOH-collega Ali B. "Zo lief!", vindt Waylon. Chantal Janzen laat het bij een paar hartjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice-winnaar Dennis terug op podium waar carrière begon

The voice of Holland gaat vanavond om 20.30 uur weer verder met de liveshows. Anouks kandidaten waren afgelopen week aan de beurt, dit keer is het aan de deelnemers van Waylon en Ali B om zichzelf te bewijzen. Dit komt allemaal na de heftige ruzie die zou hebben plaatsgevonden tussen Anouk en Lil' Kleine. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!