Beeld © Instagram @dorianbindels

GTST-sterren Dorian en Bertrie zijn Instagram-official

14 februari 2020 22:43

Showbizzland is weer een liefdeskoppel rijker! 'GTST'-sterren Dorian Bindels (27) en Bertrie Wierenga (30) zijn tot over hun oren verliefd. Dat schrijven de tortelduifjes deze Valentijn op Instagram.

"Wij zijn samen hoor"

De soapies zijn in de serie praktisch familie en nu is ook de vonk buiten de set overgeslagen. Bertrie, die Shanti speelt in Nederlands langslopende soap, schrijft bij een filmpje van hen samen: “Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Valentijnsbaby voor Temptation Island-Orpheo en Liessinde?

Ook Dorian steekt de liefde voor zijn collega niet onder stoelen over banken en deelt op zijn Instagram een romantisch kiekje van hen samen, met daarbij enkel een hartje.

Collega's van het stel reageren lyrisch op het nieuws. Zo laten onder andere Babette van Veen en Vincent Visser een reactie achter. Ook de fans gunnen het kersverse koppeltje al het moois in de wereld. "Mooi setje", schrijft iemand en een ander laat weten het nieuws "te leuk" te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruni Heinke onthult: 'Ik moest uit GTST na ruzie'

De afgelopen tijd zijn er flink wat veranderingen doorgevoerd bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook de cast is de afgelopen maanden flink uitgebreid, zo speelt onder ander Johnny Kraaijkamp sinds kort in de serie. En hij heeft een belangrijke taak:

Johnny Kraaijkamp zorgt voor nieuwe energie in GTST

03:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!