Beeld © ANP

Amanda Bynes is ten huwelijk gevraagd

15 februari 2020 12:54

Amanda Bynes heeft een bijzondere Valentijnsdag achter de rug. De 33-jarige actrice, die de afgelopen jaren vooral vanwege haar mentale problemen in het nieuws kwam, is vrijdag ten huwelijk gevraagd.

"Verloofd met de liefde van mijn leven"

De voormalige Nickelodeon-ster deelt op Instagram een foto van haar verlovingsring. "Verloofd met de liefde van mijn leven", schrijft Amanda erbij. Wie deze 'liefde van haar leven' is, is niet bekend. Wel maakt hij - met enkel zijn hand - zijn debuut op de Instagram-account van zijn toekomstige vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gevallen Nickelodeon-ster Amanda Bynes zoekt opnieuw hulp

De Amerikaanse, die in 2010 haar laatste acteerklus had, werd jaren geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis en verbleef in meerdere klinieken. Ook worstelde ze met verslavingen. Haar problemen kwamen veelvuldig in het nieuws, vooral omdat Amanda geregeld vreemde berichten op Twitter plaatste. Zo hield ze onder meer tirades over Drake, met wie ze een haat-liefdeverhouding had.Amanda Bynes 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Amanda Bynes heeft spijt van vreemde tweets

De laatste maanden lijkt het stukken beter te gaan met de actrice. Ze studeerde vorig jaar af aan een mode-opleiding en zou zich vooral richten op haar gezondheid.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!