Beeld © Instagram @jadaborsato

Fans nemen het op voor Jada Borsato na sneer Marianne Zwagerman

15 februari 2020 15:30

Marianne Zwagerman (51) ligt flink onder vuur nadat ze op social media keihard uithaalt naar de familie Borsato. Vooral dochter Jada (17) krijgt de wind van voren. "Ga heen met je vooroordelen!", klinkt het in koor op Twitter.

"Serieus... een kind van zeventien bashen?"

De dochter van Marco en Leontine Borsato tekent deze week een contract bij het Amsterdamse artiestenbureau NAMAM, waar onder anderen Defano Holwijn en Gaby Blaaser onder vallen. Een knappe prestatie voor een zeventienjarige, maar zo denkt Marianne er niet over...

Via Twitter laat ze weten hoe 'fucked up' ze de hele situatie vindt. "Dit meisje is zeventien en heeft al vijf jaar (!) een relatie met een producer", schrijft ze in het berichtje. "Als ik een dochter had mocht ze niet op haar twaalfde een 'relatie'. Ook niet met een loodgieter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Borsato geeft eerste teken van leven na breuk

Haar onpopulaire mening wordt niet in dank afgenomen en de reacties zijn dan ook niet mals. "Dat jochie is maar een paar jaar ouder. Zo fucked up is dit dus echt niet", laat iemand als reactie achter. "Vind de reactie wat overtrokken. Mooi dat jeugdigen zo op elkaar verliefd zijn dat ze in de pubertijd bij elkaar blijven", schrijft iemand anders. Weer een andere twitteraar  laat weten haar bericht "zwaar overdreven" te vinden. "Serieus... een kind van zeventien bashen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

17-jarige Jada Borsato sleept platencontract in de wacht

En dat alsof de familie Borsato de afgelopen weken al niet genoeg in het nieuws is. De showbizzbreuk tussen Marco en Leontine houdt de gemoederen nog altijd flink bezig. Over de reden van de scheiding wordt druk gespeculeerd. Zo zou de zanger nóg een affaire hebben gehad. Je ziet het allemaal in de video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!