Sanne Vogel Beeld © ANP

Sanne Vogel blikt terug op heftige zwangerschap

16 februari 2020 14:06

Een tweeling krijgen is niet niets. Geloof Sanne Vogel (35) maar, die deelt op Instagram namelijk haar "enorme" babybuik totaal niet te missen. De actrice zit sinds de geboorte van Loewy en Bella echter wel op een roze wolk.

"Wat ben ik blij met wat er uit die buik is gekomen!"

"Weten jullie die ene foto nog? Van die enorme buik?", vraagt Sanne aan haar volgers. De actrice was zwanger van een tweeling en besloot een 'after'-foto te maken. "Man, als ik er nu naar kijk kan ik wel janken! Wat was het zwaar om zo een gigantische skippybal te dragen en iedereen die zei: Je gaat die buik nog missen. Ik mis hem geen seconde!" Sanne beviel op 2 januari van haar tweeling Loewy en Bella. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Vogel moeder geworden van een tweeling

Het kiekje van haar grote babybuik was een populaire post voor Sanne, maar "hij groeide na die foto ook nog een maand lang door." De actrice vindt het onnodig om haar nóg grotere buik met haar volgers te delen. Ondanks alles is ze nu dolgelukkig met haar baby's. "Wat ben ik blij met wat er uit die buik is gekomen! Dat die twee apen 37 weken en 4 dagen hebben kunnen blijven zitten is een geschenk. Iets waar je als moeder niks over te zeggen hebt en waar ik alleen maar dankbaar om kan zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Vogel moest kamer aan laten bouwen voor tweeling

Sanne is één van de vele BN'ers die de afgelopen tijd een baby heeft gekregen. Ook Lil' Kleine is onlangs vader geworden en in de video hieronder zie je hoe hij zijn zoontje voor het eerst aan de wereld vertoont. 

Lil' Kleine showt baby Lío voor het eerst aan de pers

01:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!