Beeld © YouTube: @monicageuze

Monica Geuze krijgt doodsverwensingen na Mysterybox-ophef

17 februari 2020 15:00

Een mysterybox volgestopt met de favoriete producten van Monica Geuze (24), het leek zo’n goed idee. Voor ‘maar’ 70 euro krijgen fans van de influencer een box vol feestelijke cadeautjes. Dit zou goed zijn voor een waarde van meer dan 300 euro, maar fans waren not amused over de inhoud. Monica vertelt geëmotioneerd dat ze zelfs doodsverwensingen naar haar hoofd geslingerd krijgt.

"Dat is echt moeilijker dan je denkt"

Monica vertelt in haar nieuwste vlog erg aangedaan te zijn door alles wat er is gebeurd. “Ik voel me echt superkut en ben ook echt een verklaring schuldig. Zoals veel van jullie weten heb ik samen met The Boxing Club een doos samengesteld en dat heeft zoveel tijd gekost. Dat is echt moeilijker dan je denkt.” Monica vervolgt met het bedanken van alle mensen die wél leuke reacties hebben achtergelaten, 'maar negativiteit overheerst'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze blikt met medium terug op relatie met Lars Veldwijk

“Het deel van de mensen dat niet blij is, is écht niet blij”, vervolgt ze. “Ik baal er echt ontzettend van. De inhoud van iedere box is anders, en dan snap ik dat de een blijer is dan de ander. Maar je kunt niet iedereen tevreden houden.” Toch is de YouTube-ster geschrokken van alle berichten die ze naar haar hoofd geslingerd krijgt. “Ik krijg letterlijk berichten met ‘kankerhoer’ en ‘je moet dood’. Mensen denken dat ik iedereen maar zit uit te lachen, maar dat is zeker niet zo. Ik baal er echt ontzettend van.”

Veel van haar volgers denken dat Monica met deze actie makkelijk haar zakken kan vullen, maar daar is volgens haar niks van waar. “Ik krijg letterlijk niks voor deze samenwerking, ik verdien er geen euro aan.”

Monica legt uit dat de samenwerking is gestart als een nieuw idee en dat er bepaalde dingen inderdaad niet goed zijn gegaan. “Daar baal ik ontzettend van, maar ik ben nu de enige die hierop wordt aangekeken. Ik neem mijn verantwoordelijk waar nodig, maar dit is niet allemaal mijn schuld.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van Monica Geuze voelen zich opgelicht

De vlogster wil duidelijk maken dat ze zich al weken naar voelt over het voorval, maar absoluut geen sympathie wil opwekken. “Maar de verwensingen die ik naar mijn hoofd krijg, dat is echt niet menselijk meer. (…) Hoe ik nu word aangevallen dat is echt niet normaal.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!