Beeld © ANP

Henny Huisman heeft geen seks meer met zijn vrouw

17 februari 2020 18:00

In het huis van Henny Huisman (68) en zijn vrouw Lia zijn weinig sensuele escapades meer te beleven. In de nieuwste LINDA. doet Henny die onthulling helemaal zelf. Henny geeft zich helemaal bloot in het interview, wat dus in schril contrast staat met hoe bloot hij zich thuis geeft.

"Na een beetje voorwerk houdt het op"

Wat de precieze aanleiding voor de daling van het fysieke contact tussen hem en zijn vrouw is, weet Henny eigenlijk zelf ook niet zo goed. "Misschien wel omdat bij haar die behoefte is verdwenen", zegt hij. Want dat Lia nog steeds gek op hem is, weet hij zeker. Toch belanden de twee niet meer in een ouderwets goede vrijage. "Na een beetje voorwerk houdt het op", legt Henny uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Henny Huisman gaat verder dan Gert-Jan Dröge

Henny heeft inmiddels het gevoel dat hij en zijn Lia weer aan het begin van hun verkeringstijd staan. De liefde tussen de twee is dan ook alles behalve doodgebloed. En voor wie het allemaal hartstikke zielig vindt dat Henny bij zijn vrouw niet meer aan zijn trekken komt: wees gerust. Het is niet allemaal kommer en kwel in huize Huisman. "Ik kom wel nog klaar op z'n tijd, hoor", verzekert Henny ons.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!