Beeld © Instagram @donnyroelvink

Donny Roelvink vertelt of hij al wil trouwen met zijn vriendin

17 februari 2020 17:38

Ze zijn sinds vorig jaar gelukkig in de liefde en de toekomstplannen worden gesmeed. Donny Roelvink (22) wil dolgraag trouwen met zijn vriendin Janice Blok (28), zo vertelt hij in de serie '#Couplegoals'.

"Wil je met mij trouwen?"

Van een gesprek over de schoonouders tot hun favoriete seksstandje, het koppel is niet bang om antwoord te geven op een paar pittige liefdesvragen. Maar wanneer het serieus wordt, geeft Donny aan dat hij een ring om de vinger van Janice wil schuiven. "Wil je met mij trouwen?", vraagt hij aan haar. "Ja."

Hoewel de realityster eerst een grapje lijkt uit te halen door te zeggen dat hij er niet zeker over is, komt de aap uit de mouw. "Ik wil wel met je trouwen, ja. Feestje, alles erop en eraan. Is goed, afgesproken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink droomt van groot gezin met Janice Blok

De trouwplannen sluiten naadloos aan op Donny's gedroomde toekomst met de influencer. Ze zijn er nog niet helemaal over uit hoeveel kinderen ze willen, maar dat ze komen is zeker een grote wens. Binnen twee jaar hoopt het koppel de zwangerschapsaankondiging te doen. "Ik wil wel graag kinderen, maar wel graag op het moment dat hij er ook klaar voor is", legt Janice aan RTL Boulevard uit. Donny is een paar jaar jonger. "We hebben het besproken en hij zei: 'Over twee jaar vind ik het op zich wel prima.' Dus let's go!"

#Couplegoals wordt een reeks video's waarin verschillende powerkoppels aan het woord komen. Je vindt de hele serie hier.

#Couplegoals

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!