Beeld © ANP

Ashley Graham showt trots zwangerschapsstriemen: 'Dezelfde ik'

18 februari 2020 04:15

Een maand na de geboorte van zoon Isaac, heeft model Ashley Graham een foto op Instagram gedeeld van haar zwangerschapsstriemen. "Dezelfde ik, met een paar nieuwe verhalen", schrijft ze daarbij.

"Dezelfde ik, met een paar nieuwe verhalen"

Graham heeft tijdens en na haar zwangerschap veel gepost over de veranderingen in haar lichaam. In december liet ze weten dat ze bijna 25 kilo was aangekomen tijdens haar zwangerschap, en dat dat haar niets uitmaakte. Vorige week deelde ze een foto van zichzelf in wegwerpondergoed waarbij ze opmerkte: "Steek je hand op als je ook nooit hebt geweten dat je ook je eigen luiers moest gaan verschonen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashley Graham open over incontinentie na bevalling

De Amerikaanse schrijft dat ze te weinig verhalen leest over hoe het echt is om te herstellen van een bevalling. "Niemand praat over het herstel, en de minder frisse aspecten daarvan, van kersverse moeders. Ik wil laten zien dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Het is zwaar, en het is ongelooflijk dat we het nog steeds zo moeilijk vinden om te praten over alles dat vrouwen moeten doorstaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!