Beeld © Temptation Island

Temptation-Mezdi legt uit waarom hij nog altijd single is

18 februari 2020 13:56

In de YouTube-serie 'Talk To My Manager' legt realityster Mezdi Al Shekhly zijn ziel op tafel. Hij praat onder meer over zijn liefdesleven en het beruchte motorongeluk dat hij in 2018 had. De Temptation-hunk onthult dat hij naast fysieke schade ook kampte met mentale klachten. "Ik heb echt geluk gehad."

"Ik wil de vrouw van mijn dromen vinden"

Mezdi, die zijn bekendheid te danken heeft aan Temptation Island en Ex on the Beach, laat in de video weten nog altijd aan het revalideren te zijn. "Ik heb echt geluk dat ik een goede basis heb", zegt hij, doelend op zijn fitte en jonge lichaam. "Dat is mijn geluk geweest. En dat ik mijn nek niet gebroken heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Mezdi blikt terug op heftig ongeluk

Omdat het afgelopen jaar de focus op zijn herstel heeft gelegen, is zijn liefdesleven tijdelijk gestagneerd. "Het staat een beetje stil", vertelt hij verlegen in het interview. En dat heeft volgens hem alles met zijn voormalige levensstijl te maken.

De afgelopen jaren heeft de motormuis namelijk flink genoten van zijn uitbundige levensstijl - en dat gaf hem kopzorgen. "Ik had geen zin in alle hoofdpijn die erbij kwam kijken", antwoordt hij op de vraag waarom hij nog altijd single is. Daarbij komt dat zijn energie na het ongeluk enorm laag was en hij antidepressiva slikte. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Mezdi probeert de draad weer op te pakken na ernstig ongeluk

Toch hoopt hij dit jaar wel iemand te ontmoeten. "Ik wil de vrouw van mijn dromen vinden", blikt de realityster voorruit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!