Beeld © ANP

Connie Witteman over breuk Marco & Leontine: 'Ik herken hun pijn'

18 februari 2020 14:02

De breuk van Marco (53) en Leontine Borsato (52) kwam voor velen als een schok, maar voor Connie Witteman (68) wellicht nog het meest. Zij was namelijk in eerste instantie verantwoordelijk voor het feit dat de vonk tussen de twee ruim twintig jaar geleden oversloeg. In de podcast ’30 minuten RAUW’ van Ruud de Wild (50) onthult ze dat ze haar tranen maar moeilijk kon bedwingen toen het nieuws naar buiten kwam.

"Ik denk dat Marco achteraf de meest ongelukkige man is"

Connie vertelt dat zij in deze kwestie absoluut geen kant wil kiezen. "Ik sta aan beide kanten niet. Ik denk dat Marco de meest ongelukkige man is als hij achteraf ziet dat zijn grote liefde weg is. Leontine was gewoon zijn grote liefde.” Hoewel Connie vindt dat zij zich niet mag bemoeien met deze kwestie, kwam het nieuws wel als een enorme klap voor haar. “Ik moet je wel zeggen dat ik er een traan om gelaten heb. Omdat ik hun pijn als de beste herken. Exact hetzelfde.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Is Marco Borsato nu de gebeten hond na breuk met Leontine?

Daarmee doelt ze op haar eigen scheiding van Hans Breukhoven. In 2009 kwam het nieuws naar buiten dat hij er een minnares op na hield. In de podcast trekt ze een vergelijking tussen hun breuk en die van Marco en Leontine. "Ik heb het zelf gevoeld. Ik heb het met Hans meegemaakt. Ik had natuurlijk een geweldig huwelijk, geweldige man en nu, op deze leeftijd, vraag ik me af: had ik het allemaal wel willen weten?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Marco Borsato ingetrokken bij moeder Mary'

Als Connie één ding over mocht doen in haar leven, dan zou ze niet van Hans zijn gescheiden. "Doorgaan alsof je achterlijk bent. Maar ik kon niet anders, ik werd gewoon met mijn rug tegen de muur gezet."

De breuk van Marco en Leontine was deze maand dagenlang hét onderwerp van gesprek:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!