Gordon en Marc de Hond Beeld © ANP

Gordon geeft duidelijkheid over missende klik met Marc de Hond

18 februari 2020 16:06

Gordon (51) heeft zijn interview met Marc de Hond (42), dat gepland stond voor aanstaande vrijdag, afgezegd. Volgens de theatermaker had dat ermee te maken dat de zanger 'geen klik' voelde en het niet meer wilde doen. Gordon laat echter in een statement aan RTL Boulevard weten dat het anders zit.

"Vervelend uiteraard dat Gordon de klik niet had, maar ook jammer dat Marc pas zo last minute contact met Gordon heeft opgenomen"

Marc en Gordon zouden met elkaar babbelen voor een speciaal project van de theatermaker. Er is namelijk weer kanker bij hem geconstateerd en daarom wilde hij een audiovisueel portret van zichzelf laten maken. Op die manier hebben zijn kinderen Livia (3) en James (1) een manier om hun vader te leren kennen, mocht hij niet zo oud worden als hij op dit moment hoopt. Bijna dertig BN'ers wilden hier wel aan meewerken, onder wie Gordon. Maar in een voorgesprek gaf hij aan "geen klik" te voelen, zo liet Marc weten. De zanger zegde af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon cancelt theaterinterview met Marc de Hond

Gordon doet nu zijn kant van het verhaal uit de doeken. "Marc heeft een week voor aanvang pas een eerste persoonlijk contact met Gordon opgenomen", aldus zijn management. "Uit dit gesprek is gebleken dat Gordon en Marc niet de juiste klik hadden. Dit is een beladen en belangrijk onderwerp waarvoor een wederzijds goed gevoel belangrijk is. Gordon is in een heel positieve flow en wil graag deze onderwerpen, die hij als geen ander kan behandelen, bespreken met zijn gevoel voor humor en eigen inzicht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon zegt na jaren sorry voor racistische grap in HGT

De reden die het management eerder zou hebben gegeven, klopt niet. "Het heeft niets te maken met een trip naar het buitenland zoals wordt gesuggereerd", laten ze weten. "Gordon had naar aanleiding van het last minute-gesprek niet het gevoel dat dit zou gaan lukken. Vervelend uiteraard dat Gordon de klik niet had, maar ook jammer dat Marc pas zo last minute contact met Gordon heeft opgenomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon recht in zijn ziel geraakt

Wie de vervanger van Gordon wordt, is nog niet duidelijk. Marc zit onder meer nog met Eva Jinek, Janine Abbring, Humberto Tan, Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Eric Corton. De winst van het theaterstuk Voortschrijdend inzicht wordt gedoneerd aan een project ten behoeve van de bestrijding van blaaskanker. 

Marc spande vorig jaar een rechtszaak aan tegen een vakantiepark, omdat hij meer moest betalen omdat hij in een rolstoel zit. Bekijk de video hieronder om te zien waarom dit een overwinning was voor de theatermaker. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!