Beeld © ANP

Bridget reageert op liefdesgeruchten Monique en André

19 februari 2020 09:38

De breuk tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) sloeg afgelopen maandag in als een bom. Eerder in RTL Boulevard vertelde de presentatrice al enorm aangeslagen te zijn. Bij Frank Dane (38) doet de presentatrice deze ochtend uitgebreid haar verhaal.

"Ik denk als er iemand is die niet zo sterk in zijn schoenen staat als ik, dan zouden er echt heftige dingen kunnen gebeuren"

Maandagochtend werd bekendgemaakt dat André en Bridget na drie maanden uit elkaar zijn. Ze gaven de media deels de schuld van het stuklopen van hun romance. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten", liet het koppel eerder weten aan RTL Boulevard.

Ook aan Frank vertelt ze dat hun relatie enorm veel stress opleverde, al krabbelt ze daar nu een beetje op terug. Het is namelijk niet de media die hun relatie verknald heeft, de reden van de breuk ligt volgens Bridget vooral bij alle negativiteit op social. "Ik denk als er iemand is die niet zo sterk in zijn schoenen staat als ik, dan zouden er echt heftige dingen kunnen gebeuren", laat ze zich uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes laat van zich horen na breuk met Bridget

Bridget vertelt nog altijd goed contact te hebben met haar ex. Ze beweert dan ook dat er niemand is vreemdgegaan en dat Monique 'toevallig' ook op het eiland was. "Het viel allemaal samen", aldus de presentatrice. Ook kaart ze de geruchten aan dat André terug zou zijn bij de moeder van zijn zoontje. "Naar mijn weten is daar niks gebeurd, maar als het anders is....(..) Maar ik weet dat niet en daar is niks op gebaseerd."

Volgens Bridget was de grote boosdoener dat ze gewoon té verschillend zijn en andere dingen willen in het leven. "Onze levensstijlen kunnen moeilijk samen en dan denk je toch: gaan we hierin investeren of pakken we even onze rust? (...) Soms is het beter om je verlies te pakken. Want het was superleuk, wij hebben echt een leuke tijd gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Bridget erg aangeslagen door breuk met André'

Het tweetal liet de afgelopen maanden geen kans onbenut om te melden hoe verliefd ze waren. En juist die media keerde zich de afgelopen tijd tegen hen. Volgens Bridget maakt Instagram en Facebook dan ook meer kapot dan je lief is. "Daar moeten we echt iets tegen gaan doen", aldus de presentatrice. Terugkijkend heeft ze dan ook spijt van sommige posts. "Maar dat doet iedereen die verliefd is", aldus Bridget.

Ook wil ze alle luisteraars van De 538 Ochtendshow nog een belangrijke boodschap op het hart drukken: "Laten we alsjeblief ons allemaal bezighouden met belangrijke zaken. Want wie zijn wij? Lekker belangrijk!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!