Beeld © ANP

Dave Roelvink laat tattoo Julia 'wegkrassen'

19 februari 2020 17:36

In de periode dat Dave Roelvink (25) samen was met Julia Mekkes (27) heeft hij een tattoo ter ere van haar op zijn lichaam laten zetten. 'Juul' pronkte op zijn lichaam. Nu de relatie op de klippen is gelopen, laat de dj de inkt van zijn lichaam verwijderen. Aan RTL Boulevard legt hij uit waarom.

"Dan heb je wel eens de kans dat er iets weggekrast moet worden"

Dave verklaart waarom hij een tattoo heeft laten zetten ter ere van Julia. "Als ik een vriendinnetje heb waar ik echt ontzettend veel van houd, dan is het voor mij een soort ode aan iemand." Hij heeft dan ook niet heel veel tatoeages van mensen op zijn lichaam staan, maar gewoon van de mensen die echt heel veel voor hem betekenen. "Ik heb tatoeages van mijn oma, m'n ouders, en m'n broertje", aldus Dave.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ex Dave Roelvink heeft groot nieuws te delen met haar volgers

Als hij veel van een meisje houdt, wil hij haar naam wel eens toevoegen aan dat rijtje. Nu het over en uit is met Julia, is het voor Dave dus een klein probleempje dat haar naam nog op zijn lijf pronkt. Hij is zich bewust van dat risico. "Dan heb je wel eens de kans dat er iets weggekrast moet worden", vertelt Dave. Hij laat de tatoeage dus ook verwijderen.

Daarnaast vertelt Dave dat hij heel emotioneel aangelegd is. "Als ik van iemand houd, houd ik ook ontzettend veel van iemand", legt hij uit. Vandaar dus ook de keuze om een tatoeage te laten zetten. "Ik ben heel extreem in mijn gedrag", vervolgt Dave. "Dat brengt me wel eens in de problemen, maar dat heeft natuurlijk ook zijn goede kanten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex Dave Roelvink ziek van verdriet

Dave deed onlangs mee aan Boxing Influencers, waar hij zijn bokswedstrijd won. In onderstaande video vertelt hij meer over zijn bokspartij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!