Beeld © ANP

'André Hazes en Monique Westenberg slapen weer onder een dak'

19 februari 2020 21:05

Wie dacht dat de scheiding van Marco (53) en Leontine Borsato (52) dé showbizz-breuk van het jaar zou worden, heeft zich flink verkeken op de breuk tussen Bridget Maasland (45) en André Hazes (26). Het is al dagen het gesprek van de dag, en daar lijkt nog ook geen einde aan te komen. Privé meldt nu dat het erop lijkt dat de zanger en Monique (43), de moeder van zijn zoontje, elkaar weer hebben gevonden.

"Maar ik weet dat niet en daar is niks op gebaseerd"

Het weekblad meldt dat André en Monique de nacht weer met elkaar hebben doorgebracht, vlak nadat zijn ex is teruggekeerd uit het zonnige Curaçao. De zanger zou zijn gespot in de woning waar hij en Monique eerder lief en leed hebben gedeeld, en verliet het optrekje pas laat in de ochtend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget reageert op liefdesgeruchten Monique en André

Monique woont sinds de breuk tussen haar en André alleen in de woning, samen met de kleine Dré. Het is dus niet heel gek dat de zanger graag zijn zoontje wil zien en daarom ook zijn ex bezoekt. Toch doen er allerlei geruchten de ronde over een mogelijke verzoening.

Bridget wuifde deze verhalen echter naar naar het rijk der fabelen tijdens de Ochtendshow van Frank Dane op radio 538. "Naar mijn weten is daar niks gebeurd, maar als het anders is....(..) Maar ik weet dat niet en daar is niks op gebaseerd."

Volgens Bridget was de grote boosdoener dat ze gewoon té verschillend zijn en andere dingen willen in het leven. "Onze levensstijlen kunnen moeilijk samen en dan denk je toch: gaan we hierin investeren of pakken we even onze rust? (...Soms is het beter om je verlies te pakken. Want het was superleuk, wij hebben echt een leuke tijd gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen reageert op breuk Bridget en André: 'Rare relatie'

Maar dat is niet het enige wat de presentatrice te vertellen had, dat zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!