De cast van Riverdale Beeld © Netflix

Deze Riverdale-ster zet na drie jaar punt achter relatie

20 februari 2020 15:31

Madelaine Petsch (25) mag in 'Riverdale' dan wel gelukkig zijn in de liefde, achter de schermen gaat het minder goed. 'E! News' meldt dat ze een punt gezet heeft achter haar relatie met acteur Travis Mills (30).

Er gingen al langere tijd geruchten dat het niet zo lekker meer ging tussen het acteurskoppel, dat drie jaar samen was. Zo ontbraken de voormalige tortelduifjes al een tijdje in elkaars Instagram-posts. De laatst geplaatste foto van hen samen stamt uit december, toen ze samen in Disneyland waren. Madelaine zelf maakt het helemaal bont: afgelopen april was haar ex-liefje voor het laatst te zien op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Langverwachte spin-off 'Riverdale' nu te zien

Volgens een bron in Us Weekly is de kans klein dat het nog goedkomt. Zo zou Madelaine al haar spullen opgehaald hebben uit zijn huis in Los Angeles. Tijdens een interview met het Amerikaanse lifestyle-tijdschrift Nylon in augustus vorig jaar sprak de actrice voor het laatst over haar relatie. "Vroeger vertelde ik er veel online over, en nu ik dat niet doe, gaan mensen er gewoon van uit dat we niet langer samen zijn. Maar in werkelijkheid realiseer ik me dat het zoveel specialer en veiliger is als ik er niet veel van deel."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Riverdale-acteur KJ Apa schittert in trailer nieuwe romcom

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!