Dave en Donny Roelvink presenteren eigen kledinglijn

20 februari 2020 17:31

Als je ook maar een béétje BN'er bent, heb je natuurlijk je eigen kledinglijn. Niemand minder dan Amsterdams bekendste broers, Dave (25) en Donny (22) Roelvink voegen zich nu in het illustere rijtje van BN'ers met een eigen kledingmerk. De twee hebben samen geposeerd in de kleding en de foto's mogen er wezen.

"We hebben alles naar onze zin gemaakt"

De twee lanceren een kledinglijn genaamd Double R. Hun kleding, bestaande uit vesten, broeken, sokken, shirts en - jawel - onderbroeken, is vanaf 27 februari te koop bij de Lidl. "Het is voor mannen, maar vrouwen kunnen het in principe ook wel dragen", vertelt Donny aan RTL Boulevard. "We hebben er lang aan gewerkt", vult Dave aan. De twee zijn dan ook erg trots op het resultaat. "Bovendien is het voor een hele betaalbare prijs. Iedereen in Nederland kan het kopen, denk ik."

De twee jongens hebben zich flink beziggehouden met het ontwerpen van de kleding. "We zijn overal bij geweest. We hebben alles naar onze zin gemaakt. Het logo, de kleding", vertelt Dave.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dave Roelvink laat tattoo Julia 'wegkrassen'

"Als je het leuk vindt, kan je het kopen. En als je het niet leuk vindt, moet je het niet kopen", zegt Dave. Mochten de zaken goed gaan, hebben de twee al een vervolgplan. Daarvoor kijken ze dan wel een beetje af bij hun vader, Dries (61), die bekend staat om zijn gele onderbroek. "Als het echt heel goed gaat, gaan we een gele limited edition uitbrengen."

Dave en Donny staan uiteraard zelf model voor hun spiksplinternieuwe kledinglijn. En model staan kunnen de twee wel, zoals te zien is op onderstaande foto's.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink vertelt of hij al wil trouwen met zijn vriendin

Inmiddels gaat het weer helemaal goed met Donny, maar hij heeft ook donkerdere tijden gekend. In onderstaande video vertelt hij over de depressie waar hij mee worstelde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!