Beeld © Getty Images

Familie overleden Caroline Flack deelt emotionele laatste bericht

20 februari 2020 18:45

Het plotselinge overlijden van de 40-jarige Caroline Flack sloeg in als een bom. Een advocaat van de familie heeft inmiddels bevestigt dat de presentatrice zichzelf van het leven heeft beroofd. Haar familie deelt nu de tekst van een ongepubliceerde Instagrampost en daarin vertelt Caroline alsnog haar kant verhaal.

"Ik kan me niet elke dag verstoppen en met niemand praten"

Caroline wilde dit bericht eigenlijk plaatsen op haar Instagram, maar werd afgeraden om dit te doen gezien de rechtszaak over de mishandeling van haar vriend. In het bericht staat onder meer dat de arrestatie voor de mishandeling ervoor heeft gezorgd dat haar ‘leven en toekomst in een klap onder haar voeten waren geveegd’, zo schrijft TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island brengt emotionele ode aan Caroline Flack

“We hadden wat woorden, waarna er een ongeluk gebeurde. Een ongeluk”, haalt ze het voorval aan. De moeder van Caroline vertelt aan de Britse krant Eastern Daily Express dat ze het bericht eerder ontving omdat iemand haar kant van het verhaal wil hoorde. “Er waren zoveel leugens en verdraaiingen, maar dit is hoe zij het voelde en ik en mijn familie willen graag dat mensen haar eigen woorden lezen.”

“Voor veel mensen is een arrestatie een soort van spirituele bewustwording, maar voor mij is het normaal geworden. Ik heb zo vaak op de ’snooze button’ gedrukt wat betreft problemen in mijn leven, gedurende mijn hele leven. Ik heb de vele giftige meningen en negatieve reacties voor meer dan 10 jaar geaccepteerd en mezelf verteld dat dat bij mijn baan hoorde. Hier klaag ik niet over. Maar het probleem met dingen onder het tapijt vegen is.. dat ze er nog steeds zijn en er iemand op een dag dat tapijt omhoog trekt en het enige wat je dan nog voelt is schaamte”, valt te lezen in het bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britse roddelpers onder vuur na overlijden Caroline Flack

"Het bloed dat iemand verkocht aan een krant was mijn bloed, dit was erg verdrietig en ontzettend persoonlijk. De reden dat ik me vandaag uitspreek, is omdat mijn familie het niet meer aan kan. Ik heb mijn baan verloren. Mijn huis. Mijn mogelijkheid om te spreken. De waarheid is uit mijn handen en wordt gebruikt als vermaak. Ik kan me niet elke dag verstoppen en met niemand praten."

"Het spijt me zo ontzettend tegenover mijn familie wat ik heb veroorzaakt en wat mijn vrienden hebben moeten doorstaan. Ik ben niet bezig met ’hoe ik mijn carrière terugkrijg’, maar met hoe ik mijn leven en dat van mijn familie weer op de rit weet te krijgen. Ik kan niets meer zeggen dan dat.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island zendt tijdelijk niet uit door dood Caroline Flack

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!