Beeld © Instagram @fduijts

Fans vol lof over Frans Duijts' gewichtsverlies

21 februari 2020 11:23

Frans Duijts (40) was al jaren tevergeefs bezig met de strijd tegen de kilo’s. Hij besloot daarom afgelopen zomer onder het mes te gaan. Niet zonder resultaat, want sindsdien vliegen de kilo's eraf. Op Instagram showt de volkszanger trots een foto van de weegschaal met daarop zijn huidige gewicht.

"Van mijn zwaarste gewicht 138 kilo, naar nu bijna 98 kilo"

Tijdens de ingreep is een stukje maag verwijderd, zo vertelde hij eerder in RTL Boulevard. Frans hoopt daardoor 'gezond oud te worden'. "Dat is waarom ik het doe. Niet om er beter uit te zien. Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien." Ruim twee maanden na de ingreep was hij al 20 kilo kwijt en sindsdien is hij nóg meer verloren. "Weer eens op de weegschaal gestaan", schrijft hij vandaag op Instagram. "Nu van mijn zwaarste gewicht 138 kilo, naar nu bijna 98 kilo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Frans Duijts overladen met complimenten na maagverkleining

Onder de post stromen de complimenten binnen. Een greep uit de reacties: 'Wauw wat een prestatie', 'superknap' en 'knap hoor want ik weet van dichtbij dat dit ook geen makkelijke weg is'.

Drie dagen na de operatie voelde Frans zich alweer topfit en gingen wij bij hem langs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Duijts herstelt na maagverkleining

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!