Bridget Maasland Beeld © ANP

Bridget Maasland zoekt de schijnwerpers op

21 februari 2020 14:32

Het was een bewogen week voor Bridget Maasland (45). Maandag werd bekend dat haar relatie met André Hazes (26) voorbij is en gelijk stonden er speculatieve berichten in de media. Nu laat de presentatrice zien dat ze niet in een hoekje zit te verpieteren.

"Nee, even geen André, hoor!"

Bridget Maasland deelt op Instagram beelden van een drukke promotietour voor haar programma Hotter Than My Daughter. De presentatrice plaatste donderdag al een selfie met de tekst: "Let’s kick some ass today!"

View this post on Instagram

Let’s kick some ass today! 💋💋

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Daarna liet ze haar volgers meegenieten van een pikante fotoshoot voor Veronica Magazine. Geheel in stijl van Hotter Than My Daughter. Volgens Veronica's Superguide was Bridget goedgehumeurd. Zo zou ze aan de fotograaf hebben gevraagd: "Heb je nog leuke hetero-vrienden?" Toen het tijdens de shoot de naam André Rieu werd genoemd, zou Bridget hebben gegrapt: "Nee, even geen André, hoor!"

Ook op vrijdag heeft Bridget een fotoshoot gepland staan, deze keer voor Beau Monde. De presentatrice had vorige week nog last van ontstoken lip, maar deze lijkt mooi op tijd genezen.

Ze heeft voor de gelegenheid hondjes Molo en Zack meegenomen. Zoontje Mees mocht er vandaag ook bij zijn.

De breuk tussen André en Bridget is momenteel the talk of the town en dan kan RTL Boulevard natuurlijk niet achterblijven:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!