Beeld © ANP

André Hazes blij weer thuis te zijn: ‘Oost west, thuis best’

23 februari 2020 13:13

Hoewel de wind langs de huizen raast en de zoveelste storm zijn opmars maakt, lijkt de mediastorm rondom de breuk tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) enigszins te gaan liggen. De zanger is weer druk bezig met optredens en pakt zijn leventje dan ook weer op.

"Mijn hart is als een open boek"

De zanger deelt op zijn Instagram de ene na de andere foto van een optreden, zoontje Dré of zijn geliefde band. Maar ook cryptische boodschappen worden er gedeeld. Zo deelde André een songtekst van een nummer van Motley Crue; Home Sweet Home.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'André Hazes en Monique Westenberg slapen weer onder een dak'

“Mijn hart is als een open boek. Voor de hele wereld om te lezen. Soms houdt niets me bij elkaar bij de naden. Ik ben onderweg. Oost west, thuis best." Of André hiermee doelt op de woning van Monqiue, waar hij onlangs zou zijn gespot is niet duidelijk. Wel is Monique er als de kippen bij om de foto te liken.

Het is niet de eerste keer dat de zanger zijn liefde voor zijn dierbaren toont. Onlangs deelde hij nog een zoet kiekje van hem, bandlid Micky en kleine Dré. “Rijkdom”, schreef hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget reageert op liefdesgeruchten Monique en André

André heeft na zijn heerlijke, maar desastreuze vakantie op Curaçao de draad in ieder geval weer opgepikt. Vlak na de vakantie werd namelijk bekend dat hij en Bridget Maasland een punt achter hun relatie hebben gezet. Het is momenteel hét gesprek van de dag, en hieronder zie je er alles over:

Bridget Maasland reageert op alle geruchten die de ronde doen

05:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!