Willeke Alberti valt op podium, maar maakt het goed

25 februari 2020 10:46

Willeke Alberti is van de schrik bekomen nadat ze gisteren tijdens haar optreden in het Concertgebouw in Amsterdam op het podium ten val kwam. De 75-jarige zangeres verloor tijdens het applaus aan het eind van de show haar evenwicht, maar heeft niets overgehouden aan de val.

"Het was even schrikken maar het gaat goed met mij en mijn knie"

"Ze heeft gelijk ijs op haar knie gekregen en het gaat hartstikke goed. Ze heeft zin in haar optreden van vanavond", laat een woordvoerder weten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Willeke Alberti viert verjaardag: 'Zelfs Mark Rutte heeft gebeld'

Willeke, die begin deze maand jarig was, schrijft dinsdagochtend op Instagram dat ze erg heeft genoten van het optreden. "Het is met geen woorden te beschrijven hoe ik mij voel", aldus de zangeres. "Wat een prachtige zaal, een genot om in te spelen. En wat een liefde van jullie, mijn fans, mijn publiek. Dank jullie wel! Enne... het was even schrikken maar het gaat goed met mij (en mijn knie)!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Duncan Laurence en Willeke Alberti slepen Edisons in de wacht

Na haar twee verjaardagsconcerten volgt vanaf maart een jubileumtournee langs een aantal theaters in het hele land. Onlangs viel Willeke in de prijzen bij de uitreiking van de Edisons:

Willeke Alberti had avond van haar leven bij Edison Pop

01:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!