Beeld © RTL/Videoland

Tweede kind voor Quentin en Channah? Wij snappen 't niet meer

25 februari 2020 13:00

Temptation Island-deelnemers Quentin en Channah wisten vriend en vijand te verbazen toen zij tijdens de ultieme relatietest aankondigden in blijde verwachting te zijn. Inmiddels heeft het stel de kleine Tiger verwelkomd en een tweede zou zomaar snel kunnen arriveren. Maar misschien willen ze toch nog even wachten. Of toch niet. Of toch wel. Quentin lijkt het zelf ook niet helemaal te weten.

"Als Channah wat wil dan gebeurt het ook"

In YouTube-serie Talk To My Manager spreekt Quentin zichzelf enigszins tegen. Hij vertelt dat het, als het aan Channah ligt, niet lang meer duurt tot een tweede spruit zich aandient. “Ik heb echt gezegd: ‘Nu even niet’, maar als Channah wat wil dan gebeurt het ook. Dus ik zou niet verbaasd zijn als er volgend jaar gewoon een tweede op komst is", grapt hij. "Ik wil liever nog even wachten. Even op onszelf focussen en dan zien we wel. Maar nu we eenmaal in deze flow zitten, kunnen we maar beter aan een tweede beginnen. Liever niet, maar als het komt is het zeker welkom. Dan hoop ik een meisje, een zusje voor Tiger.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Temptation-Channah open over drugsverleden

Quentin vertelt in de video tot over zijn verliefd te zijn op zijn zoontje, maar merkt dat de band met zijn eerdere dochter anders is. “De liefde die ik nu voel is echt intens. Mijn andere dochter zie ik maar een of twee keer per jaar en dan is het gewoon: ‘Ik ben je vader en ik wil er voor je zijn’, maar bij Tiger is dat echt anders. Ik maak alles mee en ik merk dat die band al zo hecht is. Daar kan ik echt niet meer zonder, hij is mijn alles. Dat had ik nooit verwacht.” De Temptation-ster vertelt dat hij eigenlijk geen kinderen wilde en het daarom des te specialer vindt dat hij zo’n goede band met Tiger heeft.

De band tussen hem en zijn eerste dochter is veranderd sinds de komst van Tiger. “Ik ben bang dat zij later gaat denken: ‘Waarom was hij er wel voor Tiger en niet voor mij?’ Maar ik heb veel contact met haar moeder, en zij steunt mij ook.” Het dochtertje van Quentin is zeker onderdeel van zijn huidige gezin, maar toch houdt hij er wel een schuldgevoel aan over. “Meer dat ik er niet zoveel voor haar ben.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk duidelijk: zo zit 't tussen Channah en Quentin

Quentin vertelde eerder al openhartig over de zwangerschap van Channah, dat zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!