Marc de Hond Beeld © ANP

Marc de Hond: 'Ik wou dat Donald Trump mijn kanker had'

25 februari 2020 15:00

Marc de Hond (42) heeft tijdens zijn theatervoorstelling gisteravond een bijzondere uitspraak gedaan. Hij zou het namelijk wel fijn vinden om de kanker waar hij aan lijdt over te geven aan president Donald Trump (73).

“Ik mag Donald Trump geen kanker wensen?”

Marc hoopt dat zijn kanker er niet voor zal zorgen dat hij komt te overlijden, vertelde hij op het podium tijdens zijn show Voortschrijdend Inzicht. "Dus het beste scenario lijkt mij toch dat de kanker denkt: die jongen heeft het zo druk, ik kies een ander. En dan het liefst Donald Trump", aldus Marc. "Het lijkt me zo fijn als ineens dan een persconferentie uit het Witte Huis komt en dat hij mijn kanker heeft."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gordon cancelt theaterinterview met Marc de Hond

Hanneke (80) en Gijs Groenteman (46) stonden ook op het podium op dat moment en gingen dieper in op die gewaagde opmerking. "Dit soort dingen kun je helemaal niet meer zeggen tegenwoordig", vertelt Gijs. "Ik mag Donald Trump geen kanker wensen?" antwoordt Marc. "Je mag sowieso niet zo veel grapjes maken. Ik word daar een beetje zenuwachtig van", besluit Hanneke.

Marc spande vorig jaar een rechtszaak aan tegen een vakantiepark: hij moest namelijk meer betalen omdat hij in een rolstoel zit. In de video hieronder vertelt hij waarom dit een overwinning voor hem was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!