Beeld © Getty Images

Cardi B gaat uit haar plaat na kritiek op uiterlijk dochtertje

25 februari 2020 15:57

Cardi B (27) is naast rapper ook een liefdevolle moeder. Als het maar even kan, neemt ze haar eenjarige dochter Kulture Kiari in bescherming. Dat werd duidelijk zichtbaar toen iemand de noodzaak voelde om haar op social media te laten weten dat haar dochter niet zo schattig is.

"Veel mensen waren echt gemeen"

Cardi kreeg al praktisch meteen na de geboorte van kleine Kulture te maken met nare opmerkingen. Ze besloot in eerste instantie geen foto’s van het meisje te delen op social media. Dat bleek geen goede zet, want al snel vlogen de gemene opmerkingen de rapper om de oren. “Veel mensen waren echt gemeen. Ze zeiden dat wij niks plaatsten van onze dochter omdat ze lelijk zou zijn”, zo liet ze eerder weten aan Harper’s Bazaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B heeft ambities om de politiek in te gaan

In een inmiddels verwijderde discussie op Twitter lezen we dat iemand zegt dat haar dochtertje niet zo schattig is als Cardi denkt. Hierop reageert ze vrij heftig: “Mijn dochter is de schattigste, bitch. Dus ga weg met je teveel aan tandvlees. Stomme bitch, ga met je moeder of in het verkeer spelen.”

Als de persoon in kwestie vervolgens zegt dat ze slechts haar mening geeft, schiet Cardi B. al helemaal uit haar slof. “Oké, en dit is een feit: je bent trash. Je hebt geluk dat ik een veranderde vrouw ben. Anders had ik je kinderen helemaal kapotgemaakt zodat je hun vader zou haten”, reageerde ze niet al te subtiel. Ze moet na het verzenden van de berichten hebben beseft dat ze nogal heftig waren, want de tweets waren al gauw weer verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B weet alle ogen op zich te richten tijdens Grammy-feestje

Wel twitterde de trotse moeder kort daarna een zoet kiekje van haar dochtertje en schreef daarbij: “Wie is er nu niet schattig?” Toch het laatste woord.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!