Beeld © ANP

Hilary Duff wil fotograferen van kinderen laten verbieden

25 februari 2020 15:17

Hilary Duff (32) wil dat het mensen moeilijker wordt gemaakt om foto's te maken van kinderen. De actrice had een vervelend incident met een 'fotograaf' en dat heeft haar aan het denken gezet, zei ze maandagavond in haar Instagram Stories.

"Het is erg vreemd, ongepast en eng om een man 7-jarige kinderen te laten fotograferen en dat dit totaal legaal is"

Hilary confronteerde zaterdag een man die foto's maakte van de American football-wedstrijd van haar zevenjarige zoon. Hij weigerde echter te stoppen omdat het legaal is om te fotograferen. "Om eerlijk te zijn weet ik niet eens honderd procent zeker of deze man een paparazzo was", zei de actrice. "Het had net zo goed een gewone jongen kunnen zijn want ik herken de meeste paparazzi die me elke dag fotograferen wel en hem heb ik nooit eerder gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Hilary Duff haalt hard uit naar paparazzifotograaf: 'Engerd'

Het zat haar niet lekker en ze had zelfs de politie gebeld, die niet kwam. "Het is erg vreemd, ongepast en eng om een man zevenjarige kinderen te laten fotograferen en dat dit totaal legaal is", aldus Hilary. "Als een ouder je vraagt om te stoppen dan zou er een wet moeten zijn dat je dan niet meer mag fotograferen."

Ouders zouden altijd moeten kunnen weigeren dat een fotograaf hun kinderen vastlegt, vindt de actrice. "We moeten er echt aan werken die wet te veranderen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!