Beeld © ANP

Jan Smit aan de slag als co-commentator bij NH Sport

25 februari 2020 17:20

Jan Smit (34), die herstelt van een burn-out en zijn mediaoptredens tot het Eurovisiesongfestival tot een minimum beperkt, kruipt vrijdag toch achter de microfoon. Hij is te horen als co-commentator in de radio-uitzending van NH Sport bij de voetbalwedstrijd FC Volendam-Go Ahead Eagles. Dit meldt NH Nieuws.

Jan Smit besloot vorig jaar zijn agenda leeg te maken, hij doet het in aanloop naar het Eurovisiesongfestival rustig aan. Voor de radio-uitzending van NH Sport tijdens een thuiswedstrijd van FC Volendam maakt de Volendammer, die tevens bestuurslid is van de eerstedivisionist, een uitzondering.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jan Smit kampt al sinds de zomer met burn-out

Wanneer Jan weer gaat optreden, weet hij nog niet precies. "Dat doe ik enkel en alleen als mijn lichaam aangeeft dat het er klaar voor is! Ondanks de levenslessen die ik nu leer, kijk ik wel reikhalzend uit naar m'n eerste stapjes op een podium!", schreef hij dinsdag op Instagram. In deze update gaf hij ook aan dat hij al sinds afgelopen zomer met een burn-out kampt, iets wat hij maandenlang uit de media wist te houden.

In onderstaande video vertelt Jan meer over hoe hij met zijn burn-out omgaat.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jan Smit kampte al langer met burn-out: 'Uiteindelijk breek je'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!