Screenshot uit promo Keeping Up With The Kardashians Beeld © Youtube-kanaal Keeping Up With The Kardashians

Kim en Kourtney Kardashian met elkaar op de vuist

26 februari 2020 10:45

'Keeping Up With the Kardashians' begint eind maart weer en de makers weten precies hoe zij hun kijkers warm moeten krijgen voor het nieuwe seizoen: met een ouderwetse bitchfight. Kim (39) en Kourtney (40) Kardashian gaan in de nieuwe promo flink met elkaar op de vuist.

In de nieuwe aankondiging voor de realityshow is te zien hoe de spanningen tussen de zussen flink oplopen. Kourtney schreeuwt naar haar zus dat zij niks tegen haar moet zeggen en Kim schreeuwt op haar beurt dat Kourtney niet zo tegen haar moet doen. Daarna geeft Kim haar zus een flinke mep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian gelooft heilig in reïncarnatie vader

Het loopt al een tijdje niet zo lekker tussen de realitysterren en dat heeft alles te maken met Keeping Up With the Kardashians.  Kim is van mening dat Kourtney haar plichten met betrekking tot hun realityserie niet voldoende nakomt. Kourtney wil haar kinderen, Mason (10), Penelope (7) en Reign (5), namelijk minder in beeld brengen. Op deze manier wil ze haar kinderen beschermen tegen online haatreacties, zo liet een bron weten aan People. "Kourtney weet dat ze nu nog te jong zijn om het te lezen en begrijpen, maar ze wil voorkomen dat ze het later lezen."

Of dit de reden is dat Kim en Kourtney met elkaar op de vuist gingen, is slechts gissen. Op 26 maart gaat het nieuwe seizoen van de realitysoap van start op de Amerikaanse zender E! en dan zullen we meer weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian onthult bijzondere dieet dochtertje

De vijf zussen - naast Kourtney en Kim heb je nog Khloé (35), Kendall (24) en Kylie (22) - leven een behoorlijk bijzonder leven. De dames zijn zo vrij om ons van alles wat zij ondernemen mee te laten genieten. In de video hieronder zie je een uniek kijkje in het leven van de Kardashians.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!