Joe Keery Beeld © Netflix

Stranger Things-fans opgelet: 'Steve' heeft wéér nieuwe coupe

26 februari 2020 14:18

De Fashion Week in Parijs is natuurlijk de uitgelezen kans om je nieuwe look te tonen. Joe Keery (27) pakte het met beide handen aan en bracht zijn frisse coupe ten tonele. En dat is een behoorlijk contrast met zijn vorige kapsel.

"Het is gewoon heel normaal dat iemand een knipbeurt krijgt"

De haardos van Stranger Things-ster Joe Keery pakte alle aandacht toen de Netflix-serie voor het eerst op de streamingdienst te zien was. De winderige coupe van de acteur werd geadoreerd door de fans, maar afgelopen september besloot hij de schaar erin te zetten. Hij kwam op een feestje met een bloempotkapsel en brak daarmee de harten van zijn liefhebbende volgers. 

Joe Keery afgelopen september
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acteur verklapt: 'Stranger Things seizoen 4 wordt fantastisch'

Na een dik halfjaar zijn Joe's lange lokken weer te zien, maar wel nét anders dan we van hem gewend zijn. De puntjes van zijn haren zijn namelijk blond geverfd. Toch heeft het wel veel weg van de volumineuze haardos van zijn personage Steve in Stranger Things. De fans van de show hoeven dus niet bang te zijn dat zijn look in het nieuwe seizoen van de Netflix-hit niet te herkennen is. 

Joe Keery met zijn blonde lokken en vriendin Maika Monroe
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things deelt eerste beelden seizoen vier

De hevige kritiek op zijn bloempotkapsel kwam hard aan bij Joe. "Het is gewoon heel normaal dat iemand een knipbeurt krijgt", vertelde hij in een interview met Entertainment Tonight. Zijn fans gingen los op Twitter door de korte coupe van de acteur. "Walgelijk. Breng dat oude haar terug.", aldus één liefhebber van zijn lange lokken. Niet getreurd, ze zijn weer terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!