Beeld © Getty Images

Het regent klachten om Super Bowl-show JLo en Shakira

27 februari 2020 05:18

Hoewel de show die Jennifer Lopez en Shakira samen gaven tijdens de pauze van de Super Bowl op 2 februari wereldwijd juichend werd ontvangen, is er ook forse kritiek op dat wat de dames lieten zien. TMZ Sports publiceerde een aantal van de bijna 1400 klachten die binnen zijn gekomen bij de Federal Communications Commission, een Amerikaanse overheidsinstelling die waakt over wat er op televisie verschijnt.

"Het was veel te seksueel getint"

"Dit was buitenproportioneel, in de slechte zin van het woord. Ik zat met mijn kinderen te kijken en wist niet wat ik tegen hen moest zeggen. Shakira die op haar zij lag alsof ze seks had, JLo die als een stripper in een paal hing en haar bilnaad toonde, beide dames die hun geslachtsdeel vastpakten, Shakira die tegen een mannelijke danser opreed...dit ging nergens over. Het was veel te seksueel getint", aldus een van de geënquêteerden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bikinifoto Jennifer Lopez maakt diepe indruk op fans

Een ander reageerde: "Zo ontzettend ongepast dit. Het leek wel een orgie. Het was gewoon pornografie op een podium, terwijl dit normaal gesproken een familie evenement is. Dit had nooit mogen gebeuren. Het was allemaal erg hoerig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!