Beeld © Warner Brothers

Friends-reünie wordt 'geweldig' volgens Courteney Cox

27 februari 2020 06:01

Courteney Cox is kijkt ontzettend uit naar de special die ze samen met haar 5 Friends-collega's gaat maken voor HBO Max. In een interview met Kevin Nealon, voor zijn webshow Hiking With Kevin, liet 'Monica' weten het heel bijzonder te vinden dat de cast van de populaire jaren 90 weer samen komt.

"We hebben vreselijk gelachen met elkaar"

De 55-jarige actrice, die de rol van de neurotische schoonmaakfreak Monica Geller in de serie speelde, vertelde dat de cast onlangs voor het eerst in 15 jaar weer eens samen kwam. "Het is gewoon lastig om af te spreken met zoveel volle agenda's, maar we hebben een keer bij mij thuis gegeten en een keer bij Jennifer. Dat voelde meteen als vanouds aan, we hebben vreselijk gelachen met elkaar. Het is en blijft gewoon te gek om een show gemaakt te hebben waardoor mensen de Engelse taal zijn gaan leren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh nee! Friends-reünie misschien niet in Nederland te zien

De Friends-reünie wordt een ongescript gesprek tussen de zes hoofdrolspelers, waarin ze het gaan hebben over hun tijd samen en wat voor invloed de show heeft gehad en nog steeds heeft. "Ik heb er echt zoveel zin in," aldus Courteney.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-reünie bevestigd, special verschijnt in mei

Het is nog niet bekend of en wanneer de Friends-reünie te zien zal zijn in Nederland. HBO Max zal bij de start niet te zien zijn in Nederland, maar de uitzendrechten van HBO-titels zijn in handen van VodafoneZiggo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!