Beeld © Instagram @andrehazes

'André Hazes en Monique Westenberg weer samen'

27 februari 2020 21:02

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) zijn weer samen. De 'Leef'-zanger laat op Instagram weten dat hij voor altijd bij haar hoort.

"I'm forever yours"

Op Instagram deelt André een foto van zichzelf en Monique tijdens een romantisch avondje uit. Daarbij deelt hij een tekst van de groep Journey. "They say that the road ain't no place to start a family. Right down the line it's been you and me. And lovin' a music man ain't always what it's supposed to be. Oh, girl, you stand by me I'm forever yours. Faithfully", luidt de tekst. Wat losjes vertaalt dat hij zich met niemand anders ziet dan met Monique.

Het management van André laat aan RTL Boulevard weten niet te reageren op de kwestie vanwege de mediastop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg herdenkt haar rots in de branding

Op 9 november 2019 ging er een grote schok door showbizzland heen toen André en Monique hun relatiebreuk aankondigden. Monique liet via social media al snel weten dat de zanger een andere liefde had. En dat bleek om niemand minder dan Bridget Maasland te gaan!

De presentatrice vond in André een ware romanticus. Ze kreeg een prachtige bos rode rozen en hun liefde werd al snel bezegeld met een romantische trip naar Parijs en Rome.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget pakt leven weer op na heftige week: 'Alles komt goed'

Toch kwam er na vier maanden een einde aan het sprookje. Nota bene na een vakantie aan Curaçao. Volgens Bridget strandde hun relatie door alle reacties en bedreigingen die het koppel de afgelopen maanden heeft ontvangen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'André Hazes en Monique Westenberg slapen weer onder een dak'

Vorige week schreef weekblad Privé al dat André en Monique weer onder één dak zouden slapen. Het weekblad meldde dat de tortelduifjes voor het eerst weer het bed gedeeld zouden hebben na Curaçao, waar zowel André, Monique én Bridget verbleven.

Opvallend genoeg plaatse Bridget vanavond ook nog een kiekje op Instagram van haar 'modern family', waarmee ze lijkt te zeggen niet bij de pakken neer te zijn gaan zitten. Ze volgt haar ex dan ook niet meer op Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!