Beeld © ANP

André Hazes wist alle sporen van Bridget Maasland

28 februari 2020 09:36

Het nieuws is je vast niet ontgaan: de zanger is terug bij Monique Westenberg (43). Nu het nieuws officieel is aangekondigd op social media, heeft André Hazes (26) de digitale sporen van ex-vriendin Bridget Maasland (45) gewist.

Nu Monique weer trots op het Instagram-account van André prijkt, zijn de foto's met Bridget plots verdwenen. Tijdens hun turbulente relatie van een paar maanden deelden de ex-geliefden menig hoogtepunt op social media. Maar nu dat hoofdstuk is afgesloten, is het tijd om de bezem door de digitale fotogalerij te halen. Bridget is deze ochtend ook druk bezig geweest met het verwijderen van foto's van André en haarzelf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'André Hazes en Monique Westenberg weer samen'

Het verwijderen van de kiekjes komt niet als een verrassing, want de foto die de zanger gisteren deelde met de moeder van zijn zoon heeft een duidelijke boodschap: dat hij voor altijd bij Monique hoort. Na de breuk met Bridget werd al snel duidelijk dat de zanger weer het gezelschap van Monique opzocht. Vorige week schreef weekblad Privé nog dat ze weer onder één dak slapen en op social media maakte hij er geen geheim dat hij weer bij haar thuis was.

André weet in ieder geval de headlines te beheersen. De breuk met zowel Monique in 2019 als Bridget in 2020 domineert de media, zoals je in de video hieronder ziet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!